Lijst op maat gemaakt.

    

De KUNST van het inlijsten,1000 maal perfectie in lijsten voor uw persoonlijke stijl.

De Lijstenmakerij van Alosery Art Gallery bestaat al zo lang als de gallery bestaat, sinds 1999 verzorgen wij hoogwaardige kwaliteit lijsten voor uw design en kunstwerken. De collectie lijsten waar u uit kunt kiezen komen van de twee grootste lijstenleveranciers Vadia en Larson-Juhl.
Alosery Art staat voor de expertise, kwaliteit en vakmanschap, voor een op maat gemaakte inlijsting waar geen standaard lijst voor is. Wij geven u advies en creativiteit over de vele mogelijkheden van de collectie lijsten, passe-partouts en glassoorten.
Van een simpele poster, dierbare foto’s, een voetbalshirt tot een museaal kunstwerk, met onze expertise en de juiste lijst heeft u een kunstwerk waar u eindeloos van kunt genieten. Uw werk wordt met zorg behandeld en blijft in de lijstenmakerij van de gallery, waar hij deskundig ingelijst wordt.
 
Wij maken gebruik van een geavanceerd lijsten programma, hierdoor kunnen wij direct een prijs opgeven voor ieder gewenst formaat lijst.
 
U hebt keuze uit ons uitgebalanceerde en zeer complete collectie van meer dan 1200 lijsten.

200 kleuren zuurvrij passe-partout, museumkarton.
 
Verschillende glassoorten van standaard tot de nieuwste generatie ontspiegeld, UV-werend museumglas tot hoogwaardig acrylaat.
Voor ieder werk van welke waarde dan ook is er een geschikt type glas.
Larson-Juhl is al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van hoogwaardige Houten en Aluminium schilderijlijsten, passe-partouts en speciale glassoorten. Larson-Juhl heeft eigen verantwoorde hout plantages voor productie van de lijsten.
 
 
 
 

 

 


 

 
 
 

 
 
 

 

 
 

 
 
 Afbeelding invoegen
 
Vadia Ornament Collectie 

De klassiekers onder de lijsten kunt u vinden in de ornament collectie. De tijdloze vormen geven een rijke barok uitstraling.
Soms zijn deze gecombineerd met moderne glanskleuren voor een opvallende tegenstelling. De vormen zijn ontstaan begin 17e eeuw in Italië, maar maken nog altijd een tijdloze indruk. 

 

 Afbeelding invoegen 

Vadia - Style - Collectie

Uniek in vorm en kleur. Eigenzinnigheid in vorm en afwerking doet de Style Collectie perfect aansluiten bij elke smaak.

Een lijst geldt immers als een podium voor uw in te lijsten werk. Het ene werk vraagt om een kleurrijke omlijsting, het andere werk om een hoogglans strakke style. Met de Style collectie is een match met elk interieur te maken. Klassiek, modern of kleurrijk. Wees creatief en laat u inspireren tot de mooiste combinaties.
 
Afbeelding invoegen
 
Vadia - Excellent - Collectie

Kenmerkend voor de Excellent Collectie is de kwaliteit in design en afwerking.
De houten profielen worden ontworpen met gevoel voor design en afgewerkt met hoogwaardige materialen.

Veel profielen in deze collectie zijn naar Italiaans ontwerp, veelal met handafwerking. Hierdoor is de Excellent Collectie met recht een top collectie. Deze profielen geven uw werk onderscheidende sfeer met een hoogwaardige uitstraling. 

Afbeelding invoegen

Basis - Collectie 
 
De kracht van de Basis Collectie zit hem in de eenvoud van profiel en kleur. 
De gebruikte houtsoort of de wijze van eenvoudige kleuring staan letterlijk aan de basis van een minimalistische inlijsting.
Met toegankelijke prijzen leent deze collectie zich uitstekend voor bijvoorbeeld seriematige inlijst-opdrachten. Van blankhouten profielen tot diverse baklijsten.  
 Afbeelding invoegen
 
Nielsen - Collectie 

Design met vele kleuren.

Het aluminium lijsten assortiment van Nielsen biedt u creatieve en ontelbare mogelijkheden om vorm te geven aan uw inlijsting. De verschillende profielen en grote keuze in kleuren maken de mogelijkheden oneindig. 
 
 Afbeelding invoegen
 
Vadia - Go 4 Frame - Collectie

Door het moderne ontwerp van het aluminium profiel in combinatie met hout-fineer op de aluminium kern, heeft de Go 4 frame met maar liefst 35 kleuren een geheel eigen gezicht.
 
Door het plaatsen van de spacer lijkt het glas te zweven boven het ingelijste werk.
 


 
  
 
Glas; UltraVue70
Het meest gekozen glas in de lijsten-vakhandel.

Dit populaire glas is slechts 2 mm dik en heeft een dubbele anti-reflectie coating. Het ontspiegelde water witte glas is van prima kwaliteit en is daarom het meest gekozen glas onder lijstenmakers.

Ook is het glas UV-werend, met een UV-bescherming van 70%. Ultra Vue 70 biedt goede bescherming aan het in te lijsten werk en is zeer geschikt voor het inlijsten van uw documenten en kunstwerken die in een gecontroleerde lichtomgeving worden weergegeven om de UV-blootstelling te beperken.

 

Het glas is verkrijgbaar tot Maximaal formaat 122,0 x 172,5 cm 


 
 
Glas; Perfect White Clear 
Minimalistisch en neutraal.
 
De grondstoffen van Perfect white clear worden extra gefilterd waarbij de ijzer-oxides uit het zand worden gehaald en gesmolten bij 1700 graden Celsius tot een vloeibare massa. Nadat het glas de koeltunnel verlaat wordt het met licht en optische camera’s gecontroleerd op fouten. Door robots wordt het glas gewassen en verpakt.

Voordeel: Het mooiste en helderste Float glas en de laagste prijs.
Nadeel: door de 8% reflectie van het glas worden de kleuren van het ingelijste werk en het uitgekozen passe-partout wat donkerder. Kan niet worden gebruikt in combinatie met een foto of kunstwerk op glad papier gedrukt zonder dat een passe-partout wordt gebruikt. Het papier kleeft dan vast aan het glas. Bij te veel tegenlicht ontstaat een erg sterke reflectie en bij donkere kleuren ontstaat een spiegeleffect waardoor het kunstwerk slecht te zien is.
 
Perfect White Clear is verkrijgbaar tot formaat 80 cm x 160 cm