KOM IN STIJL DEZE FEESTDAGEN!

Om in de Kerst spirit te blijven krijgt u van ons
1 van de 3 cubes bij een collier cadeau (10,- euro korting).

  
 
Cubes

Deze collectie is geïnspireerd op de hedendaagse de hedendaagse, modernistische kunstvormingen. Ze zijn abstract, maar wel dynamisch en zeer kleurrijk. Ze sluiten met een magnetisch slot dus lekker makkelijk te openen en te sluiten. Durf te spelen met de kleurrijke, verwisselbare Cubes! zo creëert u steeds een nieuwe ketting bij uw outfit.
 
De Cubes en de rubber colliers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Zowel de armbanden als de colliers zijn verkrijgbaar in drie verschillende lengtes.De cube collectie bestaat uit colliers, armbanden en oorhangers.

 
Art Bracelet

Moderne, eigentijdse armbanden gebaseerd op verschillende kunst- en design stromingen. De huidige collectie art bracelet is een hommage aan de 17e eeuwse kunst. Collages van verschillende prachtige stillevens van o.a. Jan Davidszn, de Heem en Jaccob Marrel worden geprint op rubber en sloten.
 
TIP!
De cube kettingen matchen ook goed bij de Art bracelet. Zo maak je een bijpassende set.

De Art bracelets zijn verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen, uitvoeringen en in verschillende breedte.
 Tevens verkrijgbaar in drie verschillende lengtes.
 
 

 
Mizuhiki

Een oude Japanse kunstvorm waarbij een speciaal koord wordt gebruikt. (6e eeuw) Het koord is gemaakt van rijstpapier en is er in vele kleuren. Deze kunstvorm werd gebruikt om het haar van de Samurai vast te maken. Rita en Marloes hebben een nieuwe combinatie ontworpen waarbij ze zowel het moderne rubber als de traditionele Mizuhiki draden verwerken tot geknoopte bollen genaamd "Tama". De Tama geef je aan mensen waar je een verbinding mee hebt of wilt maken. Muzuhiki speelt een belangrijke rol in de Japanse cultuur als een symbool van genegenheid, warmte en saamhorigheid.
De Tama is verkrijgbaar in S voor de 1-lijn colliers en in L voor 2-lijns colliers. Er zijn 11 verschillende kleurcombinaties. 
 Univers
De oneindigheid van de kosmos sieraden met echte edelstenen. De sublieme, ronde edelstenen zijn wel 20 mm groot en gevat in de rubberen banen.
Bij de clusters zijn de edelstenen gecombineerd met kralen van echt rosewood. Elke steen heeft een bijzondere betekenis. Kies de steen die bij je past of geef een uniek cadeau. 

 
Have the Balls

De ronde polaris kralen zijn op een aparte manier geplaatst zodar ze een pijl vormen. Hierdor ontstaat een speels lijnenspel van rubber. Maat bal: 20mm.


 
ONDERHOUD
 
Voor alle sieraden geldt het volgende:
  • Niet mee douchen of zwemmen,is het sieraad nat geworden goed drogen.
  • Geen parfum op spuiten. Laat crèmes eerst goed intrekken en dan pas het sieraad omdoen.
  • Vuil en/of vet verwijderen met een zacht, vochtig doekje met een beetje natuurzeep. Vermijd chemicalien, gebruikt geen zogenaamde sieradenbadjes.
  • Pas op met de kleur rood. Niet op lichtere kleuren dragen/bewaren.
  • Sommige mensen hebben een hoge zuurgraad van de huid. Dit kan materialen versneld aantasten. Dit geldt met name voor het rubber/pvc. Het rubber kan dan hard worden en verkleuren. Dit geldt ook voor de cubes.
  • Rubber/pvc heeft niet het eeuwige leven en zal na verloop van tijd minder mooi worden. Is dit het geval dan is het tijd voor een nieuwe spang.
  • Alles wat kleur heeft, zelfs edelstenen, kan bij langdurige blootstelling van direct zonlicht, verkleuren.