Bij onze Giclée Shop kunt u online aankopen doen, u kunt de Giclée’s vervolgens afhalen bij Alosery Art & Design. 
     
    In onze Giclée-shop vindt u ruim 90 gerenommeerde kunstenaars
    en heeft u keuze uit meer dan 1100 Giclées,  in diverse formaten.

    Wij bieden u een keuze uit een grote collectie lijsten, bijpassend voor uw prachtige Giclée kunstwerk.       

"Licht" Henrie Vogel 
"Two Peacocks" Jan Kooistra

 

Een giclée is een reproductie in gelimiteerde oplage en voorzien van certificaat.

De giclée techniek is een grote sprong voorwaarts in de reproductie van schilderijen. De oppervlakte-structuur van een schilderij is tot in detail te volgen. De gebruikte pigmenten zijn lichtecht. De kleine oplage, die in de giclée techniek gebruikelijk zijn, bediend een kleiner publiek en zijn een betaalbaar alternatief voor een origineel schilderij! 

De Giclée’s worden in een gelimiteerde oplage gemaakt, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Onder wie bekende namen zoals Henk Helmantel,  en Marius van Dokkum.

De Giclée’s die u koopt bij Alosery Art & Design of via onze Giclée/web-shop worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.

Een Giclée is uitermate geschikt als kunstcadeau, een bijzonder en blijvend aandenken voor een verjaardag, trouwdag, jubileum, huwelijkscadeau of relatiegeschenk.   

Afbeelding invoegen
"Mosquito"  Marius van Dokkum  
 
"The park, spring reflection"