Giclée's

  • Op de online Giclée-shop vindt u 88 gerenommeerde kunstenaars.
  • Keuze uit meer dan 1100 Giclées in diverse formaten.
  • Bij Alosery Art & Design vindt u een grote collectie Giclées op voorraad. (zie onderstaande afbeeldingen)
  • Met keuze uit een grote collectie lijsten of zonder lijst of met een standaard lijst.       

Giclée collectie direct leverbaar. 


Giclée collectie bestelbaar


Nieuw   "Licht" Henrie Vogel 
Nieuw   "Tulpenvaas"


Giclée's zijn hoogwaardige kunstreproducties die het gevoel en de uitstraling van een origineel schilderij perfect overbrengen, een mooi en betaalbaar alternatief! De Giclée’s worden in een beperkte oplage gemaakt, op canvas of fine art paper. Door het gebruik van kleurechte pigmenten behoudt de Giclée zijn kleur onder normale omstandigheden maar liefst 75 jaar. Het zijn kwaliteitsreproducties van Nederlandse realistische kunstenaars, die zowel artistiek als technisch tot de top behoren. Onder wie bekende namen zoals Henk Helmantel, Juane Xue en Marius van Dokkum. De Giclée’s die u koopt bij Alosery Art & Design of via de Giclée/web-shop worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.

Bij de Giclée Shop kunt u ingelijste Giclée's online aankopen, u kunt de Giclée’s vervolgens afhalen bij Alosery Art & Design.

Een Giclée kunstreproductie is uitermate geschikt als kunstcadeau, een bijzonder en blijvend aandenken voor een verjaardag, trouwdag, jubileum, huwelijkscadeau of relatiegeschenk.   

Afbeelding invoegen
"Mosquito"  Marius van Dokkum  
 

 
"The park, spring reflection"